ASOCIATIEI “ASINED&NAIART” Targu Mures FURNIZORUL CENTRULUI DE FORMARE PROFESIONALA A ADULTILOR " ASINED&NIART" Targu Mures ACREDITAT ANC ANUL 2016-2010.

Asociatia ASINED&NAIART Targu Mures este membru cu drepturi depline in Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures (FJTMS) din data de 15.06.2017 .

Comunicat de Presa
SUSTIN SI PROPUNE - Proiectul umanitar “ DIN SUFLET PENTRU SUFLET ” Proiectul se implementează în perioada 28.03 - 15.09 .2017 pentru comunitate .
Prin hotararea Consiliului Director al Asociatiei ”ASINED&NAIART” Targu-Mures(A.A.N.) in data de 28 martie 2017, a fost aprobat
Priectul Umanitar “DIN SUFLET PENTRU SUFLET ”.

Titlul activităţii de tineret:

PROIECT JUDEŢEAN PENTRU TINERET CARAVANA MUREŞANĂ CULT-(R)URAL Slogan: ,,CULTURĂ-EDUCAŢIE-VIITOR,, Perioada desfăşurării activităţii de tineret : 20 sept. — 30 nov. 2017. Localităţile în care se vor desfașura activitatile de tineret: Corunca, Sîntana de Mureş, Sîncraiul de Mureş și mun. Tîrgu Mureş.

Din 15 decembrie 2017 :

CENTRU JUDETEAN PENTRU TINERET Mures si CENTRU DE FORMARE PROFESIONALA“ ASINED&NAIART “ Targu Mures str. Liviu Rebreanu nr.1,sp 2 mun.Targu Mures
15 iulie - 08 oct. 2019

PROIECTUL JUDEŢEAN PENTRU TINERET CARAVANA MUREŞANĂ CULT-(R)URAL editia a 2-a se deruleaza2018 jud. Mures, Slogan: ,,CULTURĂ-EDUCAŢIE-VIITOR,,

Perioada desfăşurării activităţii de tineret : 15 iulie - 08 oct. 2019, Localităţile în care se derulează activitatea de tineret: Sântana de Mureş, Sangiorgiu de Mures, Sâncraiul de Mureş si mun. Tîrgu Mureş.


Asociatia ASINED&NAIART Targu Mures impresar artistic din luna iunie 2018 la Formatia CORAX Targu Mures.

Sustinut de Centru Judetean pentru Tineret Mures coordonat direct de Asociatia “ASINED&NAIART “Targu Mures str.Liviu Rebreanu nr.1.sp.2 mun. Tirgu Mures.


duminică, 3 aprilie 2016


                                                              INVITATIE
Dezbatere publică: De la comunităti informate la comunităti implicate – povesti cu răsunet din reteaua ANBCC
Stimată doamnă / Stimate domn / ONG-uri / Autoritati publice locale si judetene / Presa,

ANBCC, prin Asociatia “ ASINED&NAIART ” Targu Mures, coordonator BCC-MURES vă invită să participati la dezbaterea “De la comunităti informate la comunităti implicate – povesti cu răsunet din reteaua ANBCC” dedicată promovării a două metode de mobilizare a comunitătilor si a cetătenilor: organizarea si dezvoltarea comunitară.
Evenimentul va avea loc : Duminica, 10 aprilie 2016, incepand cu orele 12:00
Locatia : Sala Mica a “PALATULUI CULTURII” din Targu Mures





De mai bine de un deceniu, misiunea ANBCC este aceea de a consolida societatea românească prin oferirea serviciilor de informare si consiliere. În ultimii ani Birourile de Informare si Consiliere din reteaua ANBCC mobilizează zeci de cetăteni si comunităti pentru ca acestea să îsi poată rezolva problemele si va avea un cuvânt de spus in luarea deciziilor publice.
Am fi onorati să veniti alături de noi si să îi cunoasteti pe cei care au făcut aceste lucruri posibile: cetăteni din Câmpia Turzii, Timisoara sau Sibiu vin în comunitatea dumneavoastră pentru a vă împărtăsi din experientele lor si din lucrurile pe care le-au realizat si învătat.
Agenda evenimentului este atasată acestei invitatii.
Pentru detalii si confirmări, vă rugăm să ne contactati la tel: 0753402500 sau e-mail: asociatia.asined@yahoo.ro . Persoană de contact BCC – Mures : Traian Daniel Rus .

Rus Traian Daniel
Presedinte Asociatia “ ASINED&NAIART ” Targu Mures (AAN


                                           AGENDĂ
INVITATI:
ONG-uri
Reprezentanti ai autoritatilor publice locale si judetene
Presa
Cetateni din comunitate

12:00 – 12:30 Înregistrarea participantilor de catre Asociatia ASINED&NAIART Targu Mures membru ANBCC si coordonator BCC-Mures
12:30 – 14:30
INCEPEREA SESIUNII – Maria Antica, reprezentant al ANBCC și Aurel Ilea , reprezentant al Biroului de Consiliere pentru Cetățeni din Campia Turzii
Organizare comunitară și dezvoltare comunitară: Cum reușesc cetățenii din Campia Turzii, București sau Timisoara să determine Primariile să le rezolve problemele sau nevoile?
Prezentare studiu de caz de la BCC Campia Turzii
Intrebări și răspunsuri
14:40 Incheierea sesiunii de dezbatere: cum si pentru ce putem mobiliza comunitatea noastră

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adunarea Generala si Consiliul Director

Adunarea Generala si Consiliul Director